Service

Inmeten
INMETEN

Inmeten

Voordat je een lichtstraat bestelt, dien je de maten in te meten. Al onze tips over het zorgvuldig opmeten van lichtstraten vind je in onze instructies op deze website. Liever niet zelf aan de slag? Uiteraard kunnen wij het inmeten ook voor je doen.

Bezorgen
BEZORGEN

Bezorgen

Wij bezorgen onze lichtstraten en glas maatwerk in heel Nederland, Belgie, Duitsland en Luxemburg. Ons transport altijd zorgvuldig en veilig georganiseerd.

Zelf je lichtstraat of glas op maat bij ons ophalen? Ook dat kan.

Monteren
MONTEREN

Monteren

Een lichtstraat monteren kun je u heel gemakkelijk zelf. Met onze tips en instructies wordt iedereen een pro.
Lukt het niet ondanks onze instructies? Bel dan met Thijs of een van zijn collegas via onze klantenservice.


Kom je er niet uit?

Of heb je aanvullende vragen over het inmeten, bestellen en plaatsen van een lichtstraat, neem dan contact op met Thijs of een van zijn collega’s. Met een enorme bulk ervaring helpen we je graag op weg bij je verbouwing of verbouwingsplannen.


Betaal veilig online met iDeal

Bij Glas123.nl betaal je veilig online met iDeal. Voor het verwerken van de iDeal betaling werken wij samen met Buckaroo als payment provider. Buckaroo verwerkt de betalingen voor meer dan 16.000 retailers en bedrijven en is daarmee de grootste aanbieder van iDeal in Nederland.

iDeal

Ook het milieu staat bij ons hoog in het vaandel!

Onbewerkt glas is uitermate geschikt voor hergebruik. Glas123.nl draagt het keurmerk van recycling Nederland. Al ons glasafval wordt volgens de Cradle to Cradle filosofie volledig hergebruikt in nieuw glas. Ons proces is gericht op zo min mogelijk verspilling aan materiaal én het reduceren van CO2. Geen lang draaiende machines of lange ritten, geen onnodig afval. Doordat we veel zelf in huis kunnen realiseren zijn de transportkosten nihil en ons afval, mits onbewerkt, gaat in de container van Recycling Nederland.