Over Ons

Glas123.nl

Onderdeel van Vullings Glas

Glas123.nl blinkt uit in maatwerk. We denken in mogelijkheden en zien maatwerk glas of een lichtstraat als een uniek object dat waarde toevoegt aan je woning, aanbouw of kantoorruimte. Op maat gemaakt en met zorg geleverd.

Glas123.nl is onderdeel van Vullings Glas. Erkend glashandel voor de zakelijke en particuliere markt binnen de Benelux en Duitsland. Vullings Glas B.V. is een dynamisch bedrijf dat zijn sporen in de markt meer dan verdiend heeft. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de jaren negentig als transporteur van Glas. Inmiddels is het bedrijf in handen van de tweede generatie. Mede dankzij grondlegger T. Vullings is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig handelsbedrijf in glas, spiegels en lichtstraten op maat.

Over Vullings Glas

Vullings Glas heeft verschillende glassoorten op voorraad en kan vele maatwerk producten snel leveren en monteren. Met veel wereldwijde afzetters vergeet Vullings Glas niet waar de (thuis)basis ligt. Projecten worden praktisch opgepakt en de communicatie is glashelder. Het team staat als een huis en vult elkaar aan als familie.

Vanuit jarenlange ervaring en vakkundigheid adviseert Glas123.nl aan particulieren, bedrijven, aannemers en projectontwikkelaars bij het realiseren van een lichtstraat die meer licht en ruimte geeft in woningen of bedrijfsruimten.

Prijs

Standaardproduct of maatwerk.
Altijd een scherpe prijs.

Kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit lichtstraten.
Vakkundig gemaakt.

Duurzaam

Weinig verspilling en reductie van CO2.
Samen maken we glas circulair.

Service

Helder en eenvoudig.
Altijd een deskundig advies op maat.